nebiiolo_dalba_DOC Červené suché víno s jemnou a vyváženou chuťou, s krásnou červenou farbou. Doporučuje sa podávať pri teplote 18-20°C. Vhodné k tmavému mäsu. barbera_dasti_DOCG Červené víno z oblasti Asti vyrobené z odrody Barbera. Víno peknej a sýtej červenej farby, s výraznou ovocnou chuťou.
Doporučuje sa podávať pri teplote 18–20°C.
Vhodné ku všetkým druhom červeného mäsa, diviny a syrov.
Nebbiolo d‘Alba DOC - Morra Barbera d‘Asti DOCG
barolo_DOCG
Skvelé neporovnatelné talianske víno tmavej až atramentovej farby, mocne stavané a až prekvapujúco jemné. Je vyrobené z odrody Nebbiolo, ktorá sa pestuje v okolí dedinky Barolo. Víno ešte pred plnením do fliaš zreje v dubových sudoch minimálne 2 roky. Podáva sa pri teplote 20-22°C a je vhodné k tmavému mäsu, ale aj k syrom. Doporučuje sa fľaša otvoriť pár hodín pred konzumáciou.
   
Barolo D.O.C.G.  
  pohar_cervene